Bewolkt18.0 ℃

3C Camper Custom Care in Lelystad

3C Camper Custom Care


Wie zijn wij?

3C Camper Custom Care is gespecialiseerd in het detailen van campers en caravans. Na het detailen wordt Nanocoating aangebracht om de camper of caravan 5 jaar in optimale staat te houden.

Wij bieden het volledige pakket om de camper een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd om het voor elkaar te krijgen. Wij geven 5 jaar garantie op de werking van Nanocoating en er is een jaarlijkse gratis controle bij ons op locatie.

Onze primaire dienstverlening is het stomen, cleanen, polijsten, en poetsen van de camper en deze vervolgens te behandelen met op Nanotechniek gebaseerde coatings (Nanocoatings) voor oppervlakbescherming. Daarnaast kunnen wij veel speciale diensten (laten) verrichten. Bijvoorbeeld bodembehandeling voor de bescherming tegen roest, het vervangen van uitgedroogde of losgelaten kit of het reinigen van het interieur. Ons streven is dan ook een zo breed mogelijke dienstverlening aan te bieden. De campereigenaar moet optimaal van zijn of haar camper kunnen genieten, zorgeloos op reis kunnen gaan en erop vertrouwen dat de camper functioneert zoals hij moet functioneren.

Wat doen wij?

Heel simpel, wij maken uw camper mooi, showroom-klaar mooi zelfs! Met een garantie van 5 jaar!

Hoe doen wij dat?

Een camper met een gemiddelde lengte van 7 meter, is 5 tot 7 dagen onder behandeling. De camper wordt zeer intensief gewassen om al het vuil, vet en (mogelijk) wax te verwijderen. Daarna wordt (in overleg) gepolijst om kleine krasjes en doffe plekken weg te werken. Een volgende stap is het detailen van de camper of caravan. Alle deuren, elk luikje en alle ramen worden opengezet zodat wij overal bij kunnen om extra aandacht te kunnen besteden aan juist die gedeeltes waar moeilijk bij te komen is. Als de gehele camper of caravan naar tevredenheid is behandeld wordt als laatste de Nanocoating aangebracht. Dit is een nauwkeurige bezigheid dat niet door een niet-gecertificeerd persoon of bedrijf kan worden uitgevoerd omdat Nanocoating redelijk definitief is en bij fouten moet de hele procedure opnieuw worden uitgevoerd. Deze Nanocoating kunt u dan ook niet in de winkel kopen.

Wat kost het?

De prijs voor de gehele behandeling, inclusief een jaarlijkse gratis controle is sterk afhankelijk van de lengte van de camper of caravan en het aantal polijst rondes. Wij kunnen geen standaard prijs noemen en om een eerlijke prijs te kunnen afspreken verzoeken wij altijd om een bezoek te brengen aan ons bedrijf op de Chroomstraat 21A in Lelystad. Dan doen wij een inspectie en in overleg met u wordt de definitieve prijs afgesproken. Een definitieve prijs bij ons is ook de definitieve prijs en zal nooit worden verhoogd, ook niet als wij veel langer met de camper of caravan bezig zijn dan in eerste instantie berekend.

Certificaat

U ontvangt van ons een certificaat met kenteken en de datum waarop de behandeling heeft plaats gevonden, u ontvangt een fotoreportage van de werkzaamheden en u heeft recht op een gratis jaarlijkse controle bij ons op locatie.

YouTube

Op ons YouTube kanaal kunt u enkele van de door ons behandelde campers en caravans zien.

Foto's van 3C Camper Custom Care

3C  Camper Custom Care image 1
3C  Camper Custom Care image 2
3C  Camper Custom Care image 3

Zoek een bedrijf in Dronten:

Adres
Chroomstraat 21A
8211 AS  Lelystad
Mobiel
06-31996553
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over 3C Camper Custom Care. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map