DRONTEN - Sjors van der Panne & Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd! Ze gaan in De Meerpaal de uitdaging met elkaar aan in hun muziekvoorstelling ‘Mannen Huilen Niet’. De kleine chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie. En Sjors duikt dan weer in het repertoire van Tommie, maar dan wel met het bekende sausje van Sjors.

De herkenbaarheid blijft maar wel authentiek. Hoe klinkt ‘Leef’ van Hazes in een Frans jasje à la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het Shaffy-repertoire aan? Zingen de heren samen ‘Barcelona’ uit De Beste Zangers en door welke helden hebben beide mannen zich laten inspireren?

Een muzikale show waarbij de zangers ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst? Mannen huilen niet!

Sjors en Tommie spelen ‘Mannen Huilen Niet’ op donderdag 3 maart in De Meerpaal. De voorstelling start om 20.15 uur. Kaarten zijn beschikbaar via www.meerpaal.nl of bel het Service Plein op: 0321 388 777.