DRONTEN - Na haar award-winnende vertolking van Liesbeth List sloot zangeres Renée van Wegberg de prachtige en rijke muziek van Nederlandse bodem in haar hart. In haar nieuwe theaterconcert speelt ze samen met haar band Nederlands mooiste kleinkunst- en poprepertoire.

In haar vorige programma – dat zorgde voor een enthousiast publiek in De Meerpaal – zong Renée het repertoire van Nederlandse zangeressen. In de nieuwe voorstelling ‘Hou me vast’ stort ze zich op liedjes van de mannen. Een veelzijdig muzikaal programma met het mooiste werk van theatericonen als Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Herman van Veen. Ook de songs van bands als Bløf, De Dijk en Volumia komen voorbij. En natúúrlijk ontbreekt het voor Renée inmiddels bekende repertoire van Ramses Shaffy en Frank Boeijen niet.

Met haar veelzijdige stem zingt Renée liedjes om bij weg te dromen, om bij mee te zingen en om elkaar bij vast te pakken. Nieuwe liedjes, onbekende liedjes, en klassiekers die voor altijd gezongen moeten blijven worden, uitgevoerd in verrassende arrangementen.

Renée van Wegberg speelt haar voorstelling ‘Hou me vast’ op donderdag 17 februari in De Meerpaal. De voorstelling start om 20.15 uur. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar via www.meerpaal.nl of bel het Service Plein op: 0321 388 777.