DRONTEN - Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.


Voorafgaand aan de voorstelling is er weer een Kids Smulmenu. Je kunt vanaf 12.00 uur onbeperkt smullen met keuze uit: pannenkoeken, poffertjes, gebakken rustieke frietjes, frikandel, kaassoufflé en kipnuggets. Inclusief huisgemaakte appelmoes, sausjes, limonade en een ijsje.

Tip: met de Pas van Dronten krijg je je 2e kaartje gratis!

Teken jouw tijdmachine
Voor alle kinderen die niet kunnen wachten. Kom alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je het kunstwerk terug op het podium!

Reserveren
De voorstelling start maandag 23 december om 13.30 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 17,00. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.