DRONTEN - Op donderdagavond 8 oktober staan Mylou Frenken & Dorine Wiersma op het podium van De Meerpaal met hun voorstelling ‘Waagstukken’. In deze voorstelling gaan Dorine en Mylou op onderzoek uit. Vastberaden en door de wol geverfd. Met de nodige levenservaring op zak laten de dames zich niet meer aan de kant schuiven. Wiersma en Frencken krijgt je niet meer klein. Of toch?

Is het dapper om een kind te krijgen op je 41e? Alleen naar de bioscoop te gaan? Op te biechten dat je bent vreemdgegaan? Tja, wat ís moed eigenlijk? En wanneer moet een mens (M/V) de spierballen laten rollen, en wanneer juist die grote bek houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars?

Zoals iedereen van Dorine en Mylou gewend is, staat ook deze voorstelling bol van de mooiste kleinkunstliedjes. Gewapend met piano en gitaar laten ze zich van hun moedigste kant zien. Want moed heb je nodig. Om door te gaan óf er voor eens en altijd mee op te houden.


Mylou & Dorine spelen hun voorstelling ‘Waagstukken’ op donderdag 8 oktober om 20.15 uur. Kaartjes kosten €16,50 en zijn te verkrijgen op www.meerpaal.nl of via het Service Plein (tel. 0321 388 777).