DRONTEN - De Meerpaal opent speciaal op maandagavond 14 februari haar bioscoopdeuren om de dag van de liefde te vieren. Met de filmspecial Film & Valentijn kan er dan genoten worden van de voorpremière van de Nederlandse romantische komedie 'Ik Wist Het' in combinatie met een welkomstdrankje en snacks.

Over de film
'Ik Wist Het' is een magische en romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar – letterlijk – de man van haar dromen ontmoet. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat...

Tijden & Tickets
De aanvang van Film & Valentijn op maandag 14 februari is 19.30 uur. De film start om 20.00 uur. Zin in een andere film? Ook 'Spider-Man: No Way Home' draait deze avond in onze bioscoop. Tickets zijn te reserveren via het Serviceplein en de website van De Meerpaal.