DRONTEN - Vergezel op zaterdag 27 november en donderdag 2 december André Rieu op zijn allereerste kerstconcert vanuit het comfort van de bioscoop van De Meerpaal.

De concertfilm ‘Christmas with André’ staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. In zijn woonplaats Maastricht creëert de Koning van de Wals een waar winterpaleis met prachtige decors en versieringen. Ook speelt hij samen met zijn orkest heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als ‘Jingle Bells’, ‘O Holy Night’, ‘Hallelujah’ en nog veel meer.

Een onvergetelijke kersttraktatie

Naast klassieke kersliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland. ‘Een onvergetelijke kersttraktatie voor elke liefhebber van muziek, gezelligheid en sfeer’, aldus filmprogrammeur Robin Wever.

André zelf zegt over zijn nieuwe concertfilm: ‘Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn bioscooppubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.’

Tickets
Kaarten voor deze concertfilm zijn te koop via de website van De Meerpaal, aan de balie van het Serviceplein of telefonisch te reserveren via 0321 388 777.