DRONTEN - Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze geïnspireerd raakt door Chopin? Door wie is ze beïnvloed? En waarom is ze gaan zingen?

Vera Mann neemt je in ‘Goesting’ mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van onder meer Michel Legrand, Joni Mitchell , Stephen Sondheim en Leo Ferré. Ze wordt begeleid door pianist Ed Boekee en multi-instrumentalist Diederick Ensink.

Vera vertelt in een ontroerend, grappig en persoonlijk verhaal over toevallige ontmoetingen. Vrolijke en minder vrolijke verhalen over een vrouwenleven en het leven in het theater. Goesting, een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel goesting in het leven zoals het zich aandient.

De voorstelling ‘Goesting’ van Vera Mann staat vrijdag 9 oktober om 20.15 uur op het podium van De Meerpaal. Kaartjes kosten €19,50 en zijn te verkrijgen op www.meerpaal.nl of via het Service Plein (tel. 0321 388 777).