DRONTEN- Op vrijdagavond 4 en zondagmiddag 6 oktober is er weer een Turkse film te zien in De Meerpaal. Een gezellige avond of middag uit met vrienden of familie, inclusief de film Firincinin Karisi. De film is Turks gesproken en Nederlands ondertiteld.

Over de film

Mustafa gaat op een nacht met zijn vriend weg om een schat te zoeken en komt terug als een andere persoon. Ferdane twijfelt over de rare gedragingen van haar man en zij gelooft erin dat de man die naar huis is gekomen en precies op haar man lijkt, niet haar man Mustafa is. Als een detective gaat Ferdane samen met haar broer Ramazan op zoek naar oplossingen. Zoekende naar de waarheid belanden zij in een ongelooflijk avontuur.


Reserveren
Kaarten voor de film kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook.

De bioscoopkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten voor de film kosten € 9,00 of € 7,00 met de Pas van Dronten.