DRONTEN - Dana Winner reist opnieuw langs de Nederlandse theaters met het theaterconcert ‘One Moment’. Een kleine knipoog naar haar versie van ‘One Moment In Time’, die online meer dan 100 miljoen keer bekeken werd. De Belgische Dana Winner viert in De Meerpaal meer dan dertig jaar carrière. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021.

Tegelijkertijd werkt ze aan een nieuw album. Want als moeder van een 22-jarige dochter, is het hoog tijd voor nieuwe muziek. Op de nieuwe plaat en in de voorstelling zingt ze over de thema’s die vandaag in het leven van de Belgische zangeres spelen.

Het wordt wederom een emotionele en onvergetelijke avond, waarop ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen. Dana wordt begeleid door haar vaste topmuzikanten.

Dana Winner brengt haar heerlijke muziek op zaterdag 5 maart naar De Meerpaal. De voorstelling start om 20.15 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.meerpaal.nl of bel het Service Plein op: 0321 388 777.