DRONTEN - Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg. Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden. Tineke komt net als vorige keren haar voorstelling bouwen in De Meerpaal.

WOENSDAG 15 NOVEMBER 2023 OM 20.15 UUR

Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren. Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen. Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten. Tineke op haar best!

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via https://www.meerpaal.nl/theater/tineke-schouten-1511/. Wie hierbij hulp nodig heeft, kan terecht bij de theaterkassa op het Serviceplein van De Meerpaal. Deze is open op maandag t/m woensdag: 09.00 – 17.00 uur, donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur en dagelijks vanaf een half uur voor de eerste activiteit of (film)voorstelling.