DRONTEN - Goed nieuws voor alle fans van de hitfilm 'The Matrix'. De langverwachte vierde film in de franchise is nu te zien in De Meerpaal!

In 'The Matrix Resurrections' keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity. Zij moeten opnieuw in een wereld met twee realiteiten – het dagelijkse leven en wat daarachter ligt – kiezen of ze het witte konijn nog een keer volgen. Keuze, een illusie, is nog steeds de enige weg in of uit de Matrix, die sterker, veiliger en gevaarlijker is dan ooit tevoren.

De drie voorgaande films, 'The Matrix', 'The Matrix Reloaded' en 'The Matrix Revolutions', hebben samen ruim 1,6 miljard dollar opgebracht. Alle drie werden ook geschreven en geproduceerd door Wachowski en hadden Reeves en Moss in de hoofdrollen. Filmprogrammeur bij De Meerpaal, Robin Wever, kijkt uit naar de première: "Deze filmreeks heeft het scifi-genre voorgoed veranderd en daarom ben ik uiteraard benieuwd wat dit vervolg allemaal in petto heeft."

Tickets voor 'The Matrix Resurrections' zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl.