DRONTEN - Donderdag 21 en vrijdag 22 juli is het weer tijd voor de special Film & Flavour in De Meerpaal, de bekende mix van een kwaliteitsfilm en heerlijke arrangementen. Ditmaal op het menu: de muzikale dramafilm Elvis.


In het door en door filmische drama Elvis zien we het leven van The King of Rock 'n' Roll vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze - van oorsprong Nederlandse - manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley's doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster.

"Elvis is helemaal gefilmd in de stijl van The King: spectaculair, over de top en vol energie. De film duurt tweeënhalf uur, maar voelt als één lange videoclip. En dat is zo voorbij", aldus Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal.

Arrangementen & tickets

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 21 juli is 18.30 uur. De aanvang van het koffie arrangement op vrijdag 22 juli is vanaf 09.45 uur. Om 12.00 uur start diezelfde dag het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.