DRONTEN - Op zaterdag 20 mei 10:00 uur start de kaartverkoop van voorstellingen in seizoen 2023/2024. Dit seizoen begint op 28 en 29 september feestelijk met twee voorstellingen Bouke Rocks Elvis!. Kaarten voor alle voorstellingen die plaatsvinden vanaf september zijn vanaf 20 mei 2023 te koop via www.meerpaal.nl of via het Serviceplein in De Meerpaal. De theaterbrochure met het volledige aanbod kan vanaf half mei worden opgehaald in De Meerpaal.

Het nieuwe seizoen staat bol van de grote namen en nieuwkomers, zo zijn de kaarten voor Peter Pannekoek al in de verkoop en kan er ook gerekend worden op andere smaakmakers uit de cabaretwereld. Aan muziek is ook geen gebrek. Van gevestigde namen tot jong talent; bij De Meerpaal komen ze allemaal voorbij. Ook voor musicals, dans, toneel, klassieke muziek én familievoorstellingen voor de jongste theaterbezoekers is er volop keuze.

Nieuwsbrieflezers hebben bij De Meerpaal een streepje voor. Zij kunnen vanaf 13 mei - een week voor de reguliere verkoop – al kaarten kopen en daarmee de voor hen beste plekken bemachtigen. Het loont dus om je via de website van het theater in te schrijven voor de theaternieuwsbrief.

Om een avond uit compleet te maken, kunnen theaterbezoekers ook in het nieuwe seizoen in het Grand Café van De Meerpaal terecht voor een theaterdiner. De reservering hiervoor verloopt via het onlineproces van kaarten bestellen en via het Serviceplein.