DRONTEN - In De Meerpaal is sinds afgelopen week Death on the Nile te zien. Deze verfilming van het gelijknamige boek van Agatha Cristie en vervolg op Murder on the orient Expres is zowel regulier als Film & Flavour-titel te bewonderen.


In Death on the Nile is de beroemde Belgische speurneus Hercule Poirot op vakantie in Egypte, waar hij wordt uitgenodigd op een bruiloftsfeest aan boord van een cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een jacht op de moordenaar wanneer een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die je zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

Tickets voor de reguliere vertoningen en Film & Flavour-arrangementen zijn te reserveren aan de balie van het Serviceplein of via www.meerpaal.nl.