DRONTEN - 'Seven Drunken Nights' brengt op zeer authentieke wijze het verhaal en de muziek van Ierlands favoriete zonen 'The Dubliners' helemaal tot leven. De show is naast een eerbetoon aan 'The Dubliners' ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie. De uiterst getalenteerde en virtuoze cast, zowel op muzikaal als vocaal gebied, brengt op authentieke wijze het verhaal en de muziek van 'The Dubliners'. Een iconische groep met een indrukwekkende carrière die meer dan vijftig jaar beslaat.

De show staat garant voor een heerlijke avond meezingen met grote hits als 'The Wild Rover', 'Dirty Old Town', 'Whiskey In The Jar' en uiteraard 'Seven Drunken Nights'. Diverse leden uit de cast zijn nauw gerelateerd aan de originele 'Dubliners' of hebben met hen op het podium gestaan. De show is naast een eerbetoon ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

Na afloop is er een gezellig nazit in Ierse sferen.

Reserveren
De voorstelling start zaterdag 30 november om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten €27,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.