DRONTEN - Op de woensdag in de herfstvakantie speelt de voorstelling ‘Schaap wil vliegen’ (3+) in De Meerpaal. Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling met Curt Fortin die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?

Acteur en presentator Curt Fortin o.a. bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer en Hoela & Hoep (NTR) is ook schrijver van de spannende kinderboeken: ‘Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht’ en ‘Een Reu… reu… reuzenslang’. Een verhalenverteller in hart en nier. Tijdens de interactieve theatervoorstelling neemt hij de kinderen mee op avontuur. Op zoek naar hun eigen talenten, dromen en verhalen.


Vogel & Schaap met de voorstelling ‘Schaap wil vliegen’ is te zien op woensdag 14 oktober om 14.30 uur. Tickets (€12,50) en info vind je 24 uur per dag op www.meerpaal.nl of via het Service Plein, te bereiken op het telefoonnummer: 0321 388 777.