DRONTEN - Rolf Sanchez brengt in zijn show Mi Aventura de latin vibes naar De Meerpaal met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij op donderdag 14 april een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Rolf Sanchez en zijn band Latin Society vormen een authentiek muziek fenomeen. Hij weet het publiek weg te blazen met zijn vocale kunsten en kan je laten dansen alsof je echte Latin heupen hebt. In Mi Aventura neemt Rolf Sanchez je mee in een rollercoaster vol emotie. Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek!

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latinmuziek. Afgelopen jaren maakte het grote publiek met hem kennis door zijn deelname aan het populaire muziekprogramma Beste Zangers en gelegenheidsgroep The Streamers.

De aanvang van deze voorstelling is om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren op de website van De Meerpaal of aan de theaterkassa op het Serviceplein.