DRONTEN - Voor haar titelrol van Liesbeth List werd Renée van Wegberg in 2018 onderscheiden met een Musical Award. Ze zong daarin werk van List, die zij verbluffend fysiek en vocaal gestalte gaf, maar ook van Edith Piaf. Het chanson is de zangeres/actrice op het lijf geschreven en de keuze voor het liederenprogramma List, Shaffy en Piaf is in deze fase van haar carrière een logische en - zoals blijkt - terechte. Een staande ovatie tijdens de première tot gevolg.

Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Ook prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis zullen niet ontbreken. Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. Ze trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.


Reserveren

De voorstelling start donderdag 17 oktober om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 27,50 U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.