DRONTEN - Corona bracht oorspronkelijk roet in het eten, maar na twee jaar verplaatsen speelt Queen The Music eindelijk op vrijdag 10 juni hun nieuwste voorstelling in De Meerpaal. In de theatershow staat de muziek van de muzikale kunstenaars centraal.

Een tienkoppige band met vier topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie. De band onderscheidt zich door songs van zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe en verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Robin Wever, theatermarketeer bij De Meerpaal, kan niet wachten om de voorstelling te zien: 'Toen deze show oorspronkelijk zou spelen op 5 mei 2020 had ik al kaarten. Nu zijn we twee jaar verder en mogen we na alle corona-ellende eindelijk genieten van deze topband. Samen met de nu al 450 andere bezoekers gaan we er een muzikaal feestje van maken!'

Tickets voor Queen The Music zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein. Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard.