DRONTEN - Op zondagmiddag 1 december staat het projectkoor Hart en Ziel op de bühne van Kleine Zaal van De Meerpaal. “Voor dit concert worden maar liefst twee projectkoren – één uit Dronten en één uit Dalfsen – samengevoegd voor een spectaculair klassiek concert”, aldus dirigent Wim van Lenthe. Het concert start om 15.30 uur en staat geheel in het thema van bekende koorwerken.

“Deze middag is een echte aanrader voor klassieke muziekliefhebbers. Het concert zal bestaan uit bekende melodieën van onder andere Fauré, Mendelssohn en Mozart, maar ook het populaire genre wordt aangedaan met nummers als Hallelujah en Circle of Life.” Het projectkoor - bestaande uit circa 60 muzikanten – wordt instrumentaal begeleid door pianist Bert Bootsma, dwarsfluitist Arminak Apstok en een strijkkwartet dat bestaat uit leerlingen van De Meerpaal Academie.

Reserveren
Tickets voor dit concert kosten € 7,50 en zijn te reserveren via de website www.meerpaal.nl of via het Serviceplein in De Meerpaal ( 0321 388 777). De kassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.