DRONTEN - Projectkoor Hart en Ziel is een koor bestaande uit circa 20 volwassenen. In 10 repetities van anderhalf uur wordt toegewerkt naar een optreden. Het projectkoor staat onder leiding van de bevlogen koordirigent Wim van Lenthe. Hij heeft een schat aan ervaring met koren en kent zeer veel koorrepertoire.

Ook in najaar 2019 was het koor actief. In aanloop naar de kerstdagen heeft het koor zelfs vier keer opgetreden, waaronder in een combinatie met een koor uit Dalfsen. In januari starten de repetities weer met nieuw repertoire, zoals Cantique de Jean Racine van Fauré, het Ave Verum van Mozart en het Panis Angelicus van César Franck. Het is ook mogelijk om een favoriet koorwerk aan te dragen waaraan tijdens de repetities wordt gewerkt.

Repetities
De repetities starten op vrijdag 24 januari, van 18.45 tot 20.15 uur. Het projectkoor wordt afgesloten met een presentatie op vrijdag 17 april tijdens de kamermuziekavond in De Meerpaal

Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal via www.meerpaal.nl/cursussen/ of stel je vraag per mail activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch 0321-388 714.