DRONTEN - Dit seizoen staat Giovanca met haar 'Honours Diana Ross' voorstelling in de Nederlandse theaters. De zangeres start haar tour op vrijdag 27 september in De Meerpaal in Dronten met de allereerste try-out. Het management van Giovanca heeft ervoor gekozen om ook de opbouw, repetities en soundcheck in De Meerpaal te laten plaatsvinden. Alles wordt deze week tot in perfectie voorbereid zodat het publiek tijdens de try-out op 27 september kan genieten van een topvoorstelling. Dinsdag 24 september werden de zangeres, haar band en crew door directeur Hans Maris van De Meerpaal officieel welkom geheten en toi toi toi gewenst met taart.


Theater de Meerpaal is belangrijk voor theaterproducenten. Het podium van de Grote Zaal wordt regelmatig gebruikt voor de opbouw van decors en het repeteren van shows. De Meerpaal heeft alles in huis om dit te faciliteren; zowel voor- als achter de schermen. Het publiek profiteert hier ook van omdat ze regelmatig als eerste een voorstelling kan bezoeken.

De voorstelling:
In de voorstelling 'Giovanca honours Diana Ross' eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana's carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, Diana's succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75ste verjaardag in volle glorie viert. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem.

Reserveren
De voorstelling start vrijdag 27 september 2019 om 20:15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten €27,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.