DRONTEN - Nederlands meest geliefde pretpark de Efteling komt naar Dronten. De nieuwe theaterproductie De Grote Efteling Koekoek Show houdt zaterdag 2 april halt in het theater van De Meerpaal. Bezoekers kunnen actief deelnemen en krijgen een bijzondere kijk achter de schermen van het welkbekende sprookjespark.

De Grote Efteling Koekoek Show is een interactieve voorstelling voor nieuwsgierige kinderen tussen acht en twaalf jaar. Op het toneel een grote machine. Daar mag je natuurlijk niet aan komen. Maar wat als de directeur toefluistert dat je met die ene knop de python kunt besturen? Dan gaan we natuurlijk op onderzoek uit. Als dat maar goed gaat...

Duimpjes omhoog, want jij bent samen met je (klein)kind uitgenodigd door niemand minder dan de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar jullie hebben geluk! Hij is er nog niet, maar je ziet al iets bijzonders op het toneel. Een grote machine met knoppen, hendels en live verbinding met de Efteling! Wat gaat er gebeuren? Braaf blijven zitten is niet te doen en dus gaan jullie op onderzoek uit en rollen van het een in het andere!

Kijkje achter de schermen
Is jouw kleintje nieuwsgierig en heeft hij of zij altijd al een keer de Python willen besturen? Zijn jullie samen in voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste theatershow van de Efteling en krijg een kijkje achter de schermen van het leukste pretpark van Nederland. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Praktische informatie
De Grote Efteling Koekoek Show beleef je op zaterdag 2 april in om 16.00 of 19.00 uur in De Meerpaal. Voor meer informatie en tickets ga je naar meerpaal.nl/theater.