DRONTEN - Symphonic Rock Night is terug en treed vrijdag 29 april op in De Meerpaal. Met een band van negen profmuzikanten – waaronder de uit Dronten afkomstige toetsenist David Quakkelaar – wordt een 2,5 uur durende show gespeeld met nummers van grote namen uit de rockmuziek.

Tijdens de muziekvoorstelling komen liedjes van o.a. Pink Floyd, Marillion, Supertramp, Eagles en Genesis langs. Ervaren zangers en zangeressen brengen klassiekers als 'Another Brick in the Wall', 'Stairway to Heaven' en 'Hotel California' ten gehore.

De Symphonic Rock Night beleefde in 2017 haar debuut met veel enthousiaste reacties op de live-band, het licht en het geluid. Ook de pers was lovend. Toetsenist David Quakkelaar over de nieuwste voorstelling: 'het is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfo-fans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen'.

De aanvang van deze voorstelling is om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren op de website van De Meerpaal of aan de theaterkassa op het Serviceplein.