DRONTEN - Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Voor zijn voorstelling regent het sterren:
AD ★★★★★
Pieter Derks brengt prachtige ode aan strijdbaarheid van zijn te vroeggeboren dochter
...zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen.
NRC ★★★★★
'Voor wat het waard is' van Pieter Derks is flonkerend, ideeënrijk cabaret.
...bij elkaar maakt het 'Voor wat het waard is' tot een flonkerende, steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte.

Reserveren
De voorstelling start zaterdag 7 december om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 26,00 U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.