DRONTEN - Vlak voor het einde van het theaterseizoen speelt cabaretier Peter Pannekoek op donderdag 1 juli twee keer zijn voorstelling ‘Nieuw Bloed’ (try out) in De Meerpaal. Een halfjaarconference of juist een vooruitblik. Gegarandeerd: een uur lang lachend de zomer in!

Peter laat weten: “Lieve theaterbezoeker. Niets in het leven is zeker, maar wat wel zeker is, is dat ik ontzettend veel zin heb om voor jullie op te treden. Een halfjaarconference of juist een vooruitblik. Getest, gevaccineerd of immuun. De zin is groot. Ik hoop bij jou ook. Laten we elkaar ontmoeten, want om de grote filosoof Marco Borsato te citeren: ‘We zitten in een intimiteitsvacuum.’ Dus laten we er een mooie avond van maken. Omdat het weer mag!”

EXTRA TICKETS
Vanwege de recente bekendgemaakte versoepelingen kunnen meer bezoekers genieten van Peters voorstelling. Bij de voorstelling hanteert De Meerpaal de 1,5 metercriteria. (Een sneltest en/of een vaccinatiebewijs zijn daardoor NIET nodig.)

Kaarten voor ‘Nieuw Bloed’ van Peter Pannekoek kosten €22,- en zijn 24 uur per dag te koop op www.meerpaal.nl én tijdens openingstijden van het Serviceplein telefonisch via: 0321 388 777.