DRONTEN - Op woensdag 26 mei en dinsdag 1 juni kunnen piano- en keyboardliefhebbers aanschuiven bij de gratis online workshops van Harold Beukers, docent bij De Meerpaal Academie. In de workshop voor beginners (woensdag 26 mei) gaan de deelnemers direct aan de slag met een eerste nummer. “Vervolgens gaan we kijken of het al lukt om met de linkerhand een begeleiding te spelen waardoor het nummer meteen een stuk mooier gaat klinken”, aldus Harold. “Voor de deelnemers die geen piano, keyboard of een piano-app thuis hebben laat ik verschillende manieren zien hoe je jezelf kunt begeleiden tijdens het spelen van een lied.”

Leerlingen die al kennis en ervaring hebben, kunnen dinsdag 1 juni aansluiten bij de workshop voor gevorderden. Tussen 19.30 en 20.00 uur legt Harold alles uit over het spelen in verschillende stijlen. Harold: “Erg interessant voor leerlingen die graag anderen begeleiden of zelf in een band spelen. Aan de hand van een akkoordschema neem ik de leerlingen hierin mee zodat ze al snel zelf aan de slag kunnen.”

Meer informatie of aanmelden kan via Harold Beukers, harold.beukers@meerpaal.nl Kijk op www.meerpaal.nl/kunstaanzet voor alle workshops.