DRONTEN - Na een periode waarin De Meerpaal het zonder theatervoorstellingen heeft moeten doen, gaat het doek weer op. Op 12 september opent het nieuwe seizoen met de voorstelling HEEL van Sanne Wallis de Vries. De reguliere kaartverkoop start zaterdag 29 augustus 2020 om 10.00 uur, online. Meerpaalpashouders kunnen vanaf maandag 17 augustus 12.00 uur al online kaarten kopen. De Meerpaal kijkt uit naar dit nieuwe theaterseizoen dat mooi en in vele opzichten bijzonder zal zijn en hoopt er weer samen met alle bezoekers onvergetelijke theaterbezoeken van te maken.

Op www.meerpaal.nl/theater is het volledige programma te zien voor de periode tot en met december 2020. Alles wat op het programma staat wordt aangeboden met inachtneming van de veiligheidsregels. Op het podium, achter de schermen en in de zalen. Dit houdt in dat er per voorstelling minder kaarten beschikbaar zijn. Maar ook dat een aantal voorstellingen soms korter is dan de bezoeker gewend is. Een aantal artiesten speelt zelfs twee keer op een avond waardoor meer mensen van de voorstelling kunnen genieten. De kaartjes voor voorstellingen die verplaatst zijn vanuit seizoen 2019/2020 komen ook weer in de verkoop. Voor wie het toen gemist heeft, is dit de kans om er alsnog heen te gaan.

Eind 2020 maakt De Meerpaal, net als andere theaters in Nederland, de programmering voor het tweede deel van het theaterseizoen bekend. Door het seizoen in tweeën te splitsen, kunnen theaters flexibel inspelen op alle ontwikkelingen.

Ook het restaurant in De Meerpaal gaat weer open op speeldata van het theater zodat bezoekers van een complete avond uit kunnen genieten. Reserveren is noodzakelijk. Bij alle voorstellingen houdt De Meerpaal rekening met de veiligheid van bezoekers, personeel en artiesten. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat.