DRONTEN - De Meerpaal breidt haar bioscoopaanbod wekelijks verder uit met nieuwe films. Met deze week: de romkom Zwanger & Co en diervriendelijke kinderfilms Knor en Silverstar.

Zwanger & Co

In de Nederlandse romantische komedie Zwanger & Co weet Verloskundige Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. (Trailer Zwanger & Co:https://www.youtube.com/watch?v=bCDr2XOY9go)

Knor

Knor is de eerste Nederlandse stopmotionanimatiespeelfilm ooit gemaakt. Deze aandoenlijke, grappige familiefilm gaat over een meisje dat van haar opa uit Amerika het biggetje Knor krijgt. De oude man doet zich vriendelijk voor, maar blijft wel erg veel interesse tonen in varkentje Knor. Dat zal toch niets te maken hebben met zijn verleden als slager? (Trailer Knor: https://www.youtube.com/watch?v=3rLhJyYno5I)

Silverstar

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar's zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand komt Esmee erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. (Trailer Silverstar: https://www.youtube.com/watch?v=wU3jJ32ySsI)

Verder nog te zien in de Drontense bioscoop:

  • Elvis

  • Minions: Hoe Gru Superschurk werd

  • Top Gun Maverick (laatste kans!)

  • De Allergrootste Slijmfilm

  • Jurassic World: Domion (Laatse kans!)

Kijk voor de meest actuele filmagenda en tickets op www.meerpaal.nl/film of reserveer gemakkelijk je tickets aan de balie van het Serviceplein.