DRONTEN - De Meerpaal draait door tijdens de zomer met een veelzijdig filmaanbod en een kortingsactie (4 halen = 3 betalen). Ook voegt de bioscoop deze week drie nieuwe titels toe: Bon Bini Holland 3, de familiefilm DC Club van Super-Pets en actiethriller Bullet Train.

Bon Bini Holland 3
De allernieuwste film van komiek Jandino Aspiraat. Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het restaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland.

(Trailer Bon Bini Holland 3: https://www.youtube.com/watch?v=QEwi6Ct1HNI)

DC Club van Super-Pets
Krypto de Superhond en Superman zijn elkaars allerbeste vrienden en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten om de superhelden te kunnen redden.

(Trailer DC Club van Super-Pets: https://www.youtube.com/watch?v=iFmBi8D5LbA)

Bullet Train
Huurmoordenaar Ladybug (Brad Pitt) is vastbesloten zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybyg niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde wordt hij geconfronteerd met dodelijke huurmoordenaars die allemaal een ander doel voor ogen hebben.

(Trailer Bullet Train: https://www.youtube.com/watch?v=LXLbtKdwCx4)

Verder nog te zien in de Drontense bioscoop:
Minions: Hoe Gru Superschurk werd
Zwanger & Co
De Legende van Samoerai Henk
Elvis (laatste kans!)
Silverstar
Top Gun
Maverick (laatste kans!)
De Allergrootste Slijmfilm
Knor

Kijk voor de meest actuele filmagenda en tickets op www.meerpaal.nl/film of reserveer gemakkelijk je tickets aan de balie van het Serviceplein.