DRONTEN - De Meerpaal draait weer volop films en voegt drie nieuwe titels toe aan de agenda: 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', 'Paashaas Academie' en 'Waar is Anne Frank'.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil nemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Het nieuwste avontuur in de Wizarding World™ gecreëerd door J.K. Rowling.

Paashaas Academie

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Pasen staat immers voor de deur en na hun training moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Gaat dat ze lukken?

Waar is Anne Frank

In deze prachtige animatiefilm laat de Israëlische filmmaker Ari Folman (Waltz with Bashir) zien hoe Anne Frank voortleeft in Amsterdam en vraagt hij zich af of we wat van haar geleerd hebben. Verleden en heden komen op indrukwekkende wijze geanimeerd tot leven. Aanrader voor jong en oud!

Er staan ook andere titels op de planning. Zo kan er nog steeds genoten worden van de hilarische film 'The Duke' en familietitels 'Sonic the Hedgehog' en 'Clifford de Grote Rode Hond'. De hele filmagenda is te vinden op de website van De Meerpaal. Kaarten zijn zowel online als aan de balie van het Serviceplein verkrijgbaar.