DRONTEN - De Meerpaal heeft afgelopen donderdag het nieuwe filmaanbod gepresenteerd, met twee mooie nieuwkomers: ‘Mijn Beste Vriendin Anne Frank’ en ‘Dune’.‘

Mijn Beste Vriendin Anne Frank’ is de eerste Nederlandse bioscoopfilm over de dagboekschrijfster en vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar. Anne en Hannah zijn boezemvriendinnen die elkaar uit het oog verliezen wanneer de familie Frank onderduikt. ‘Dune’ vertelt het heldenverhaal van Paul Altreides. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet van het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Deze blockbuster van de voor een Oscar genomineerde regisseur Dennis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) is te zien in 3D.

Ook zijn er natuurlijk andere films voor zowel jong als oud op de agenda. Zo kan er nog steeds genoten worden van de populaire familietitel ‘Paw Patrol’ en de bekroonde dramafilm ‘The Father’. Of zwijmel weg bij de romantische ‘After We Fell’ en spijker je schoolkennis bij met ‘Luizenmoeder - De Film’. De keuze is reuze! Kaarten voor deze films zijn te reserveren via www.meerpaal.nl of aan de balie van het Serviceplein.