DRONTEN - Het wachten is eindelijk voorbij: vanaf donderdag 30 september schittert de langverwachte bond-film ‘No Time to Die’ in de bioscoop van De Meerpaal.

De 25ste Bond-film werd vanwege de coronacrisis meerdere keren uitgesteld, maar gaat nu eindelijk draaien op het grote doek. ‘Wat heb ik hiernaar uitgekeken’, stelt Robin Wever, marketingmedewerker bij De Meerpaal. ‘Naast dat ik een groot Bond-liefhebber ben, is het heel fijn dat we eindelijk weer grootse films als deze mogen vertonen in onze filmzalen’.

In No Time to Die keert Daniel Craig voor de laatste keer terug als 007. Hij heeft zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. ‘Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie’, aldus Wever.

Premièrefeest
In de nacht van 29 op 30 september gaat de film geheel in de stijl van de geheime superspion in première om 00.07 uur, inclusief een heerlijke snack en drankje. Daarna is hij op meerdere dagen en tijden te bewonderen. De kaartverkoop is inmiddels gestart, kaarten zijn te reserveren op www.meerpaal.nl of aan de balie van het Serviceplein.