DRONTEN - Op zaterdag 10 december 2022 is de nieuwste familievoorstelling van Pieter Kramer te zien in De Meerpaal. Wolfgang, het wonderjong is een sprankelende en muzikale familievoorstelling over Wolfgang Amadeus Mozart en zijn leven als kindster én recalcitrante puber, met originele liedjes van Theo Nijland, gebaseerd op Mozarts muziek. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Tienjarig jubileum familievoorstellingen Pieter Kramer
Na legendarische voorgangers als De gelaarsde poes, Hamlet en Lang & Gelukkig wordt Wolfgang, het wonderjong een grootscheepse muziektheatervoorstelling vol rake noten, puberverlangens en hartstochtelijke vriendschappen.

De familievoorstellingen van Pieter Kramer zijn met hun 10-jarig jubileum een gekoesterde traditie in theaterland. 'We zijn daarom ontzettend blij dat deze iconische nieuwe familievoorstelling van Pieter Kramer bij ons in Dronten gaat spelen', stelt Robin Wever, theatermarkteer bij De Meerpaal. 'Ik weet dan ook zeker dat Wolfgang, het wonderjong veel jonge en oude bezoekers (opnieuw) verliefd gaat laten worden op de magie van theater.'

Kaarten voor Wolfgang het wonderjong zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.