DRONTEN - De Meerpaal organiseert de allereerste editie van Foute Party XL op het Binnenplein van De Meerpaal! Dit grootse en gezelligste "foute" feest vindt plaats op zaterdag 26 oktober 2024 van 20:00 tot 01:00 uur. Bereid je voor op een avond vol foute hits en meezingers met de dj’s van Qmusic The Party (4 uur fout), de ultieme ABBA tribute A*Fever en de hits van Hazes gezongen door Martijn Fischer.

Een avond vol foute hits en nostalgie!
Qmusic The Party (4 uur fout) komt voor het eerst naar Dronten! Bekend als het best beluisterde radiostation van Nederland, weten de Qmusic dj’s als geen ander hoe ze een “fout” feest moeten bouwen. Van de Backstreet Boys tot Rainbow in the Sky en van de Macarena tot Grease, ze komen allemaal voorbij tijdens een 4-uur durende show met een waanzinnig decor, talloze leuke give-a-ways en bijzondere gastoptredens.

Naast de Qmusic dj's zorgt A*Fever, bekend van het SBS6 programma “Tribute - Battle of the Bands”, voor een knallend optreden met alle grote ABBA hits! En alsof dat nog niet genoeg is, zingt Martijn Fischer de onvergetelijke Hazes-hits live. Het binnenplein van De Meerpaal wordt een grote foute feesttempel. Bereid je voor op een avond vol meezingers en nostalgie!

Meer informatie en tickets: www.meerpaal.nl/party