DRONTEN - Ook jong en nieuw talent krijgt een podium in De Meerpaal. Nesim El Ahmadi staat bekend om zijn YouTube formats als helft van het duo Supergaande en om zijn talloze rollen als presentator. Nu gaat hij het theater in. In zijn debuuttheatershow TaBoe! geeft hij zijn bezoekers een kijkje in zijn leven en vertelt hij over zijn Islamitische opvoeding, het trouwen op jonge leeftijd met een christelijke vrouw, de ontvoering en nog veel meer!

Als je een beetje risico wilt lopen en zin hebt in wat avontuur en hoogspanning in je leven, dan is deze cabaretvoorstelling op donderdag 5 november 19.30 uur een aanrader.

Tickets
De voorstelling start 5 november om 19.30 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 17,50. Je kunt online reserveren op www.meerpaal.nl of via 0321 388 770. In het nieuwe theaterseizoen volgt De Meerpaal de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. De Meerpaal biedt een veilige omgeving voor bezoekers, artiesten en medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.