DRONTEN - Een heerlijk nostalgische avond bomvol prachtige evergreens. Daar zorgt de Evergreen Top 1000 Live band voor! Wie kent ze niet: Het Dorp van Wim Sonneveld, Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy, maar ook Nights In White Satin van The Moody Blues en uiteraard liedjes van The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley.

Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen.

De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen. Een grote topband brengt de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats.

De Evergreen Top 1000 Live band brengt een lading muzikale klassiekers naar De Meerpaal op vrijdag 4 maart in De Meerpaal. De voorstelling start om 20.15 uur. Kaarten zijn beschikbaar via www.meerpaal.nl of bel het Service Plein op: 0321 388 777.