DRONTEN - De lessen van De Meerpaal Academie zijn weer begonnen, de bioscoop is open, de Open Lesweek start bijna en op 12 september gaat ook het doek in het theater weer op. Om te vieren dat het culturele seizoen begint en de kaartverkoop van het theaterseizoen start, kun je zaterdag 29 augustus onder de luifel van De Meerpaal genieten van diverse bands en zangtalenten. Van 13.00 tot 18.00 uur is er een keur aan muziekstijlen te beluisteren. Op het terras wordt ook een hapje en drankje geserveerd. Kom dus gezellig langs.

Programma 29 augustus
De line-up is samengesteld uit de pool van muzikanten van De Meerpaal Academie. Hierin zijn veel muziekgenres vertegenwoordigd. Van amateurs tot (semi)professioneel, zowel klassiek als pop en jazz

13:00 - 13:30 Jazz & Funkband Soulrepertoire uit de jaren '70, Uptown Funk en Treasure
13:40 - 14:25 Innocent Bystanders Coverband uit Dronten met een verrassend repertoire
14:35 - 14:50 Rob & Karin De mooiste ballads
15:00 - 15:20 Flashback Pop & Rock covers
15:30 - 15:50 Harida Akoestische pop/rock
16:00 - 16:20 The Backdoor Stompers Banjo, gitaar en zang


Culturele seizoen gaat van start

Tijdens de Open Lesweek – van 31 augustus tot en met 5 september - kunnen belangstellenden vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes van De Meerpaal Academie en mogen bij sommige lessen ook meedoen. Muziek maken, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal Academie. Op zaterdag 29 augustus start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen tot en met december 2020. Het volledige theaterprogramma voor deze periode is te vinden op www.meerpaal.nl. Er zijn minder voorstellingen en kaarten beschikbaar, dus de liefhebber moet er snel bij zijn. De kaartverkoop vindt online plaats. De Meerpaal kijkt uit naar een mooi, nieuw cultureel seizoen.