DRONTEN - Bewegen, zingen en muziek maken. Het zijn de favoriete bezigheden van veel kleuters. Daarom start De Meerpaal in januari 2020 met twee korte cursussen voor 4 tot 6 jarigen.

Op 24 januari start De Meerpaal met een nieuwe cursus Kleutermuziek. In 10 lessen leren kinderen spelenderwijs om te gaan met de muzikale verschillen zoals langzaam, snel of hoog, laag, hard of zacht. De kleuters zingen, dansen, spelen op muziekinstrumenten en worden meegenomen in hun fantasie door dierenliedjes en muziek. 'Mijn drijfveer is kort en bondig: kinderen enthousiast maken voor muziek’ aldus docent Wim van Lenthe. Natuurlijk worden de ouders regelmatig uitgenodigd voor een miniconcertje. De cursus start op vrijdag 24 januari, van 16.30 tot 17.10 uur.

Kleuterdans
Bij Kleuterdans staat bewegen op muziek centraal. Met behulp van verhaaltjes wordt de fantasie geprikkeld. Spelenderwijs wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding en het opbouwen van kracht en souplesse. Op woensdag 15 januari start een nieuwe korte cursus bestaande uit 10 lessen, van 14.45 tot 15.30 uur. Je kunt ook instromen bij de lopende jaarcursus op dinsdagmiddag, van 16.45 tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal via www.meerpaal.nl/cursussen/ of stel je vraag per mail activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch 0321-388 714.