DRONTEN - Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus 'Help, mijn man begrijpt me niet'. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

"Een pretentieloos stuk, vol humor, de draak steken met clichés en nieuwe inzichten. Dat kunnen de mensen verwachten". En de mannen, die zijn ook welkom. „Hoewel ze er wel rekening mee moeten houden dat ze zo nu en dan gedist worden", waarschuwt Jess. „Met een grote knipoog natuurlijk, want 'at the end' kunnen we toch nooit zonder ze.". Aldus Tanja Jess.

Reserveren
De voorstelling start zaterdag 16 november om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten €28,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.