DRONTEN - De gemeente Dronten krijgt volgend jaar een Hollands feest met bekende artiesten. De Meerpaal organiseert op zaterdag 2 maart van 20.00 tot 01.00 uur het Hollandse Hits FEESTival (18+). Op het binnenplein treden onder meer Marco Schuitmaker en Peter Beense op.

Drontenaren houden wel van een feestje


Het Hollandse Hits FEESTival is dit seizoen, na het uitverkochte PLEINFEST, het tweede grote festival in De Meerpaal. Barry Bouquet, artistiek leider, merkt dat de Drontenaar snakt naar evenementen zoals deze: “Als je ziet hoe snel het PLEINFEST was uitverkocht, dan merken we dat de inwoners in de gemeente Dronten wel van een feestje houden. Met de line-up van het Hollandse Hits FEESTival garanderen wij dat feestje voor de volle 100 procent”, aldus Bouquet.

Line-up

Die line-up waar Bouquet het over heeft bestaat onder andere uit Marco Schuitmaker, Peter Beense, Stef Ekkel, Alex en feest-DJ Jeroen. Die eerste is natuurlijk bekend van ‘Engelbewaarder’, de allergrootste Nederlandse top-40 hit van het afgelopen jaar. Peter Beense heeft zijn sporen inmiddels ook al meer dan verdiend met onder meer een uitverkocht Carré. Op de avond komt ook feestknaller ‘De Woonboot’ van Stef Ekkel voorbij. Voor deze geboren Kampenaar is het bijna een ‘thuiswedstrijd’ in het naastgelegen Dronten. Alex scoorde een gigantische hit met ‘Bossie Rooie Rozen’. En dan is er ook nog feest-DJ Jeroen, die al ruim 20 jaar actief is in kroegen, op pleinen en festivals.

Koop snel je ticket

Tickets voor het Hollands Hits FEESTival koop je via www.meerpaal.nl/feestival of bij het Serviceplein in De Meerpaal. Wees er snel bij, want de eerste 100 kaarten worden tegen een gereduceerd tarief van € 19,50 aangeboden. De reguliere prijs voor een ticket is € 24,50 en de laatste 300 kaartjes gaan weg voor € 29.50. Bij de toegang wordt er gecontroleerd op legitimatie.