DRONTEN - De kaartverkoop voor de Ladies Night op vrijdag 18 oktober loopt razend snel. “Voor de eerstvolgende editie zijn nog maar enkele tickets verkrijgbaar”, aldus Janien van den Brink van De Meerpaal. De Ladies Night in De Meerpaal is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen, inclusief de voorpremière van Wat is dan liefde. Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks, bubbels én goodiebags niet. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de film te komen dineren.

Over de film

In ‘Wat is dan liefde’ krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?


Reserveren
Let op! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor vragen of reserveringen neem contact op met onze bioscoopkassa (0321 388 777). De bioscoopkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Aanvang voor het diner is 18.30 uur (kaarten kosten € 31,50) en voor de film 20.00 uur (kaarten kosten € 15,50).