DRONTEN - In hun eerste gezamenlijke programma 'Tijd zat!', schotelen Klooster en Van der Meulen hun publiek een (muzikale)avond voor, waarin ze elkaar vinden in hilarische scènes en herkenbare liedjes. Donderdag 1 oktober spelen ze maar liefst twee keer op een avond in De Meerpaal, om 19.30 en 21.15 uur.


'Tijd zat!' is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Moet je alle kansen en mogelijkheden die het leven je biedt benutten? Zijn ze waardevol of te verwaarlozen? Angst versus verlangen, vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen, kapotte eieren versus invriezen, lang golvend versus kort pittig, scharrel- versus plof, dertig versus vijftig. Een krachtmeting met allure!


Tickets
De voorstelling start donderdag 1 oktober om 19.30 en 21.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 19,00. Je kunt online reserveren op www.meerpaal.nl of via 0321 388 770. In het nieuwe theaterseizoen volgt De Meerpaal de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. De Meerpaal biedt een veilige omgeving voor bezoekers, artiesten en medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.