DRONTEN - Op dinsdag 22 oktober vindt de herfsteditie van de Kidsmix plaats. Gedurende deze dag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar meedoen aan activiteiten georganiseerd door De Meerpaal. Het thema van deze editie is ‘Ruimte’. De kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten en gaan ’s middags naar de bioscoop.

Beweeg je in de ruimte
Tijdens Kidsmix organiseren afdelingen van De Meerpaal activiteiten binnen verschillende thema’s. Deze editie is het thema ‘Ruimte’. Kinderen kunnen onder andere lasergamen en bubble-voetbal spelen. De middag wordt afgesloten met de film: Everest, De jonge Yeti. De dag start om 10.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.

Aanmelding
Kaarten voor Kidsmix 2019 kunnen uitsluitend worden gekocht aan de Servicebalie van De Meerpaal. Deelname aan de Kidsmix kost €12,50 en met korting met de Pas van Dronten €10,-. Kinderen uit minimagezinnen kunnen zich gratis aanmelden via: www.surveymonkey.com/Kidsmix2019. Deze aanmelding zal worden gecontroleerd ter voorkoming van oneigenlijk gebruik door mensen die buiten de doelgroep vallen. Voor alle kaarten geldt op=op.

Meer informatie: mail adres: m.vanerp@meerpaal.nl of op telefoon nummer: 06-83440131.