DRONTEN - Vrijdag 3 juni staat er een voorstelling van Karin Bloemen & Cor Bakker op de theateragenda van De Meerpaal. In hun programma 'Waar waren we gebleven...' doen de twee net of er niets gebeurd is; het C-woord zal niet genoemd worden. Verwacht daarentegen een avond vol ouderwets leuke conferences en de mooiste liedjes.


Tja, waren waar ze ook alweer gebleven? Karin Bloemen en Cor Bakker waren net lekker op dreef toen alle theaters dicht moesten vanwege de coronapandemie. In "Waar waren we gebleven...' doet het tweetal net alsof het virus nooit heeft rondgewaard. Er wordt geen woord over gerept. Gewoon een avondje zonder Zoom, koptelefoon en beeldscherm. Alles staat in het teken van grappige conferences en de leukste liedjes uit hun omvangrijke oeuvre.

Roemruchtige geschiedenis

Karin en Cor hebben al een roemruchte geschiedenis van samenwerkingen op hun naam staan. Dat begon al tijdens de eerste ontmoeting op de Kleinkunstacademie en breidde zich de jaren erna uit tot avondvullende theaterprogramma's. Ook 'Waar waren we gebleven...' lijkt weer zo'n avond te worden waarbij iedereen met een glimlach de zaal verlaat.

Deze voorstelling start om 20.15 uur. Kaarten zijn beschikbaar via www.meerpaal.nl of bel het Serviceplein op: 0321 388 777.