DRONTEN - Wil jij verder met jouw creativiteit? Ben jij op zoek naar een mix van creatieve activiteiten of wil jij de show stelen tijdens ‘Band Coaching’? De Meerpaal biedt jou die creatieve ruimte!

In het Jongerenatelier van De Meerpaal werk je met je verbeelding en fantasie. Materialen als papier, hout, schildersdoek, klei en nog veel meer staan tot je beschikking. Kom tekenen, schilderen, sjabloneren, collages lijmen en je verwonderen over wat kunstenaars maken. Instromen in deze creatieve cursus is mogelijk!

Is het jouw droom om in een band te spelen?
De Popschool heeft nog ruimte om enkele bands te coachen. Zit jij in een band, ben je op zoek naar een band en besluit je om je in te schrijven voor de Popschool? Dan kan je kiezen om 10 lessen mee te doen of je in te schrijven voor een heel seizoen.

Inschrijven voor de Popschool doe je via www.meerpaal.nl/cursus/popschool. De inschrijving wordt pas definitief als je in een band wordt geplaatst waarin je je op je plek voelt. Heb je al een idee met wie je een bandje wilt beginnen? Meld je dan samen aan. De bandjes van de Popschool laten regelmatig van zich horen tijdens Meerpaal Live en tijdens evenementen als Koningsdag en de Avondvierdaagse. Heb je vragen over de Popschool? Stel ze aan Mark Dekkers via popschool@meerpaal.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal via www.meerpaal.nl/cursussen/ of stel je vraag per mail activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch 0321-388 714.