DRONTEN - Theaterschool KARAKTER speelt op zaterdag 17 juni hun ‘EindproduKties’ in de Grote Zaal in De Meerpaal. De drie verschillende voorstellingen zijn sprookjesachtig en magisch mooi. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van De Meerpaal.

Wie is de mooiste van het land?
De theatergroep Musical Jongeren 1 trapt om 14.00 uur af met een voorstelling over acht prinsessen. Zij moeten bepalen wie de mooiste is van het land. Maar doet dat er eigenlijk wel toe?

Jongen met verkeerd getekende neus

Het stokje wordt vervolgens overgenomen door de productiegroep Musical Spelen. Om 16.00 uur verschijnt dit gezelschap ten tonele met een sprankelende musical over een meisje met heel lang haar en een jongen wiens neus altijd verkeerd getekend wordt.

Aladdin, maar dan net iets anders

De productiegroep Musical Maken sluit de theaterdag af. Vanaf 20.00 uur spelen de leden van deze groep Noa in Aladdin land, geïnspireerd op hét bekende sprookje en in geheel eigen stijl bewerkt.

Ook iets voor jou?

Deze einduitvoeringen vormen ook een mooie gelegenheid om te kijken of aanmelden voor Theaterschool Karakter ook iets voor jou is voor aankomend cultureel seizoen. Inschrijven is mogelijk via de website van De Meerpaal.