DRONTEN - Op donderdag 16 januari verzorgt de band Bouncing Betty de opening van de jamsessie in De Meerpaal. Bouncing Betty speelt sinds begin 2019 een mix van blues, pop en classicrock met repertoire van o.a. The Cult, Foo Fighters en The Rolling Stones.

Gastvrouw van de jamsessie is zoals altijd zangeres Angelique Vlieger. Ze wordt deze avond vergezeld door gitarist Richard Riemersma. De bandnaam Bouncing Betty verwijst naar een bepaald type landmijn. Het is dan ook een band die met haar muziek “de grond doet trillen”, aldus de muzikanten. Om deze reden is de jamsessie eenmalig verplaatst naar de Grote Zaal van De Meerpaal in een bijzondere setting waarbij zowel de muzikanten als het publiek op het podium staan.

Na de opening volgt er een jamsessie die gratis toegankelijk is voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. De jamsessies in De Meerpaal vinden plaats op de derde donderdag van de maand vanaf 20.15 uur. De sessies zijn gratis toegankelijk voor muzikanten en liefhebbers van livemuziek en een gezellige avond uit. De Meerpaal zorgt voor backline. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl