DRONTEN - De Meerpaal in Dronten heeft de primeur met de try-out van de dansvoorstelling NAAKT van Isabelle Beernaert. Donderdag 15 oktober is deze anderhalf durende voorstelling als allereerste te zien en te beleven in de Grote Zaal van het theater. De ticketverkoop is gestart.


Isabelle Beernaert is een unieke choreograaf die bekend staat om haar vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen in een buitengewone choreografie. Haar choreografieën drukken uit wat iedereen op een bepaald moment in het leven doormaakt en voelt. Het publiek herkent zichzelf aan de verhalen die op het podium worden verteld. Ze weet de harten van het publiek te raken.

Na 'le Temps perdu' en 'Laat Me' is NAAKT alweer de elfde productie van gevierd choreografe Isabelle Beernaert. Haar opleiding aan de Koninklijke Balletschool van Vlaanderen gaf Isabelle een fundamentele klassieke en technische basis. Naast haar klassieke achtergrond, ontwikkelde Isabelle zich in moderne technieken zoals Martha Graham, Lester Horton, Limon en Matt Mattox. Ze bekwaamde zich ook in etnische dansen zoals Spaanse, Bulgaarse, Indiase en Afrikaanse, wat zij weer combineert met actuele kennis van moderne stijlen zoals Hiphop, Breakdance enzovoorts. Isabelle werkte als choreografe met en voor verschillende (inter)nationale evenementen en TV shows waaronder de internationale TV hit: So You Think You Can Dance.


Tickets
De voorstelling start 15 oktober om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 35,00 (incl. consumptie). Je kunt online reserveren op www.meerpaal.nl of via 0321 388 770. In het nieuwe theaterseizoen volgt De Meerpaal de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. De Meerpaal biedt een veilige omgeving voor bezoekers, artiesten en medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.